YOUR OWN TRIAL >

WHO

CLASSIC EVENTS, WHERE YOU MAKE FRIENDS FOR LIFE!

At Classic Events we believe that classic motoring is more than Classic Rallying.

We try to cater all sorts of needs with the different events we organise from a very sociable Beach to Bridge Liberation Rally to the very competative Winter Trial and from Paris to Amsterdam in a pre-war car.

In all our events we do not lose sight of the highly sociable character of classic motoring and we therefor alway’s find you the  best hotels on route, keep the daily driving distances at an acceptable lenght, alway’s make sure we arrange a private check in at the hotel without the waiting lines and make sure the bar personell is ready for you at the end of the day.

Our expertise is also used in private events for companies, groups of friends or families.

We are specialized in the full service day! Whether you are driving your own car’s or you want to rent classic cars from us we will organize a turn key event for you!

WHO WE WORKED FOR

Centraal Beheer
Total Nederland NV
Claas
Mercedes Benz Nederland
Jaguar Nederland
Dommerholt Advocaten
Kamps Wild
VvAA
VHM/ABC
Fromanteel Watches

WIE

CLASSIC EVENTS, WAAR JE VRIENDEN MAAKT VOOR HET LEVEN!

Bij Classic Events geloven we dat klassiek rally rijden meer is dan het rijden met klassiekers .

Wij proberen voor iedereen  in zijn of haar behoeften te voorzien in al onze evenementen. Van een zeer sociaal evenement  tot een zeer competatieve rally of toeren met PreWar auto’s.

Tijdens al deze evenementen houden we altijd het sociale karakter voor ogen omdat de tijd aan de bar net zo, of misschien wel meer, belangrijk is dan het rijden en de competitie zelf. Daarom zoeken we altijd naar de best beschikbare hotels op de route, houden we de dagelijks af te leggen afstanden beperkt to acceptabele kilometers, zorgen we altijd voor een pre-checkin bij de hotels waardoor u niet in de rij aan de receptie hoeft te staan maar direct naar uw kamer of de bar kan.

Onze expertise wordt ook gebruikt in prive of zakelijke evenementen.

Wij zijn gespecialiseerd in de Full Service dag! Of u nu in uw eigen auto’s wilt rijden of bij ons klassieke auto’s wilt inhuren, wij organiseren voor u een Turn Key evenement!

WHO WE WORKED FOR

Centraal Beheer
Total Nederland NV
Claas
Mercedes Benz Nederland
Jaguar Nederland
Dommerholt Advocaten
Kamps Wild
VvAA
VHM/ABC
Fromanteel Watches

RALLY

Classic Events zorgt voor een onvergetelijke op maat gemaakte rally.

Na een zorgvuldige briefing aan de hand van onze vragenlijst kunnen we uw wensen in kaart brengen en het niveau van de rit bepalen. Hierna gaan we een keuze maken voor de de verschillende  te gebruiken kaartlees systemen in de rit die weer op het niveau van de deelnemers kan worden afgestemd.

Door het gebruik van verschillende systemen en locaties hoeft geen enkele rit gelijk te zijn. Door onze jarenlange ervaring in het uitzetten van ritten en rally’s in Nederland en daarbuiten kunnen we de rit voor elk niveau even spannend maken.

PUZZEL/TOER-TOCHT

Classic Events zorgt voor een onvergetelijke op maat gemaakte rit of puzzeltocht uit ons bestand.

Doordat we al ruim 17 jaar ritten uitzetten in Nederland en daarbuiten hebben we een aantal erg leuke ritten liggen die we u aan kunnen bieden.
Voor de door u gekozen route krijgt u van ons een routeboek mee per auto met daarbij een fotoblad met foto’s die gemaakt zijn op de de route. Deze foto’s staan niet in de juiste volgorde maar moeten op het antwoordblad uiteraard wel in de juiste volgorde worden ingevuld. Zo kan iedereen in de auto, ook uw kinderen, mee doen aan de rit! Bij de routeboeken ontvangt u ook een verzegelde envelop met daarop de juiste volgorde van de foto’s zodat u aan het einde van de rit samen kunt controleren wie de winnaar is!

De weg kwijt? op diverse plekken in het routeboek staan adressen  genoteerd waarop de route weer kunt oppakken. Zo zijn eventuele wegopbrekingen ook geen probleem meer.

Vanaf €40,- excl. BTW (per auto) te bestellen

CONTACT US FOR MORE INFO ->

    I want to receive the Newsletters – HELLO PADDOCK!