new year trial the most fun on 4 wheels starting off the year in style new year trial
Loading Events

NEW YEAR TRIAL 2022

Op vrijdagmiddag 7 januari gaat de eerste rally van 2022 van start: The New Year Trial. Een compacte rally waarin het beste van rally’s zoals de WinterTrial, de Rally of the Test en de Belgian Westhoek Classic is samengevoegd tot een voor Nederland unieke rally, waarin meer dan in andere rally’s rijder en navigator samen het resultaat bepalen.

En natuurlijk is er ruim gelegenheid om het nieuwe jaar te vieren met je rally vrienden en vriendinnen.

Voor het uitzetteam hebben wij Peter Rovers weten te strikken die deze klus samen met onze vaste uitzetter Remco Luksemburg aan gaat pakken, waardoor we mogen stellen dat kwaliteit verzekerd is. Net als bij de Heavy New Year Rally zal Erwin Doctor weer een paar heerlijk proeven voor iedereen uitzetten!

WAT IS DE NEW YEAR TRIAL?

De New Year Trial is een doorontwikkeling van de Heavy New Year Rally. De opzet is zo gekozen dat rijder en navigator beiden een substantiële bijdrage moeten leveren om tot een hoge eindklassering te komen. Er zijn diverse soorten trajecten met een uitdagend wedstrijdelement: goed kaartlezen, meerdere regularities en een aantal leuke specials. De trajecten zijn verbonden via verbindingsroutes waarin geen tijdsdruk geldt.

The New Year Trial: presteren waar het kan en rustig waar het moet. Een mix van het betere stuurwerk én serieus kaartlezen.

Details

Start:
7 January 2022
End:
8 January 2022
Cost:
€795
Event Categories:
,

Organizer

Classic Events
Phone:
+31 578561115
Email:
info@classicevents.nl

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
New Year Trial 2022
795,00
Unlimited

New Year Trial 2022

7 January 2022 - 8 January 2022

€795
Go to Top